voor 4 personen:
Ingrediënten
1 komkommer
4 roma- of trostomaten
1 rode paprika
1 rode ui
100 gr feta kaas
12 – 20 zwarte olijvenVoor de dressing:
1 eetlepel rode (of witte) wijnazijn
3 eetlepel olijfolie
1 theelepel gedroogde oregano
zout en peper
1 eetlepel peterselie
4 roma- of trostomaten
1 rode paprika
1 rode ui
100 gr feta kaas
12 – 20 zwarte olijvenVoor de dressing:
1 eetlepel rode (of witte) wijnazijn
3 eetlepel olijfolie
1 theelepel gedroogde oregano
zout en peper
1 eetlepel peterselie
Bereiding
De komkommer, tomaten en de paprika wassen, halveren en het zaad eruit halen. Dan de komkommer in halve boogjes snijden. De tomaten in 6 stukjes snijden en de paprika in reepjes. De rode ui schoonmaken, halveren en in boogjes snijden. De fetakaas verkruimelen en de olijven door de helft.
De ingrediënten voor de dressing mengen.De komkommer, tomaten, paprika, rode ui, fetakaas en olijven in een schaal doen.
De dressing erover heen doen, goed husselen en 10 minuten laten trekken. Erg lekker met een volkoren pistolet of bij de bbq!
De ingrediënten voor de dressing mengen.De komkommer, tomaten, paprika, rode ui, fetakaas en olijven in een schaal doen.
De dressing erover heen doen, goed husselen en 10 minuten laten trekken. Erg lekker met een volkoren pistolet of bij de bbq!