Voor 4 personen:
Ingrediënten
1 wortel
1 paprika
1 courgette
1 ui
1 teen knoflook
rasp van een halve citroen
2 eetlepels peterselie
1 ei6 eetlepels paneermeel
1 eetlepel mosterd
peper en zout
olijfolie
Bereiding:
Schil de wortel, courgette en ui. Was de paprika en rasp alles samen met de knoflook fijn in een kom. Meng alles door elkaar en voeg dan de fijngesneden peterselie en de rasp van een halve citroen toe samen met het ei. Meng het vervolgens met de mosterd, peper en zout. Roer dan de paneermeel er door heen tot het een stevig mengsel is. Is het te nat? Voeg dan nog wat paneermeel toe. Vorm van de vulling burgers en leg deze op een bord. Dek vervolgens af met plastic folie en plaats de burgers in de koelkast voor minimaal een uur. Bak de burgers vervolgens in een laagje olijfolie in 15 minuten gaar. Keer de burgers regelmatig om
Eet smakelijk!
Lekker met aardappeltjes en groente!