Receptenpagina

Caravan Curry voor op Vakantie

Hoofdgerecht voor 4 personen  Ingrediënten: 260 gr zilvervliesrijst 300 gr kipfilet of kippendijen 2 rode ui 2 paprika’s 600 gr. sperziebonen 2 theelepels kurkuma 4 eetlepels currypasta 2 rijpe tomaat 400 ml kokosmelk   Bereiding: Kook de rijst volgens de...

Vakantie

Wij zijn op vakantie van maandag 20 juni tot dinsdag 5 juli a.s. daarom duurt het even voordat we je mail beantwoorden of je terugbellen voor een afspraak.  Woensdag 6 juli a.s. staan we weer voor je klaar om je te helpen met afvallen op een gezonde manier.

Spinaziesalade met walnoten en ei

Lunchgerecht voor 1 persoon Ingrediënten: 1 ei 30 gr. walnoten (ongebrand) of amandelen 1 appel 200 gr. kerstomaatjes 50 gr. babyspinazie Bereiding: Kook het ei in 8 min. hard. Snijd de appel in stukjes, Snijd de tomaatjes doormidden. Pel het ei en snijd in blokjes. ...

Vegetarische pompoenlasagne

Hoofdgerecht voor 4 personen Ingrediënten: 800 gram pompoenblokjes 3 tenen knoflook 500 gram verse spinazie 250 gram kwark 1 ei 2 tl tijm 6 volkoren lasagnebladen 3 eetlepels geraspte kaas 2 handjes verse basilicum Bereiding Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de...

Preisoep

Lunchgerecht voor 4 personen Ingrediënten: 500 gr. prei 3 tenen knoflook 50 gr. ongezouten roomboter 750 ml. water 125 gr. kookroom light of melk. 2 groentebouillonblokjes 15 gr. bieslook gesnipperd Eventueel 75 gr. gerookte zalm of makreel Bereiding: Verwijder de...

Pasta met verrukkelijke paprikasaus

Hoofdgerecht voor 4 personen Ingrediënten: 280 gr. ongekookte volk. pasta  bijv. penne Olijfolie 400 gr. gegrilde paprika’s uit een pot (klein gesneden) 125 gr. demi-crème fraise 200 ml. halfvolle melk 1 theelepel cayennepeper 1 eetlepel boter 300 gr. kipfilet in...

Groentequiche met vis

Lunch- of hoofdgerecht gerecht voor 4 personen Ingrediënten 1 courgette 8 bosuitjes 2 teentjes knoflook 1 ui gesnipperd flinke snuf vers gemalen zwarte peper en zout 1 theelepel sambal 1,5 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden + 1 theelepel 2 blikjes tonijn op water...

Pasta met mosselen à Borgomanero

Italiaans hoofdgerecht voor 4 personen  Ingrediënten 280 gr.  volk. spaghetti ongekookte 2 kilo mosselen 1 bosje platte peterselie 2 teentjes knoflook 4  grote rijpe vleestomaten of 8 rijpe pommedori tomaatjes 2 eetlepels olijfolie 50 ml droge witte wijn zout en peper...