voor 4 personen:
Ingrediënten
– 350 gr. volkoren pasta naar keuze
– 800 gr. broccoli, in roosjes
– 2 eetlepels (olijf)olie of 40 g boter of kokosvet
– 250 g champignons, gehalveerd
– 100 g walnoten, grofgehakt
– 2 theelepels gedroogde majoraan of oregano
– 1 pakje Philadelphia light of Boursin
– 250 ml halfvolle melk
– 800 gr. broccoli, in roosjes
– 2 eetlepels (olijf)olie of 40 g boter of kokosvet
– 250 g champignons, gehalveerd
– 100 g walnoten, grofgehakt
– 2 theelepels gedroogde majoraan of oregano
– 1 pakje Philadelphia light of Boursin
– 250 ml halfvolle melk
Bereiding
Bereid de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Kook de broccoliroosjes in water met zout in ca. 5 minuten beetgaar. Verhit de olie of boter in een wok en roerbak hierin de champignons ca. 2 minuten. Roerbak de noten en de majoraan 1 minuut mee. Zet het vuur laag. Voeg de kruidenkaas en de melk toe en laat alles op een zacht vuur al roerend smelten en vervolgens 30 seconden koken. Breng de saus op smaak met peper en zout. Schep de pasta door de saus en laat alles nog even warm worden en serveer de broccoli apart. Tip: ook lekker met sperzieboontjes of een groene salade.