voor 4 personen
Ingrediënten
1 bakje rivierkreeftjes
200 gr. gerookte zalmfilet, in stukjes gesneden
2 struikjes witlof
1 krop rucola sla
2 eetlepels olijven Carbonel op water
1 eetlepel kappertjes
2 tomaten
½ komkommer
2 lente-/bosuitjes, in smalle ringetjes
1 citroen in partjes
Voor de dressing
1 theelepel Djionmosterd
1 eetl. witte wijnazijn
4 eetl. olijfolie
Zout en versgemalen peper
Bereiding
Meng de ingrediënten door elkaar voor de mosterdressing. Meng de zalmsnippers en de rivierkreefjes met de dressing. Verwijder de stronkjes uit de witlofstruikjes en snijd deze in kleine reepjes, snijd de lenteuitjes, sla, tomaten, komkommer en meng dit alles door elkaar samen met de dressing en schep de olijven en de kappertjes erdoor.
Lekker met volkoren stokbrood.