Ingrediënten
400 g kabeljauwfilet (of andere witvis)
250 g kerstomaatjes of romaatjes
100 g olijven
4 el pijnboompitten
1 knoflookteen
2 eetlepels pesto
scheutje olijfolie
zout & peper
250 g kerstomaatjes of romaatjes
100 g olijven
4 el pijnboompitten
1 knoflookteen
2 eetlepels pesto
scheutje olijfolie
zout & peper
Bereiding
Oven voorverwarmen op 200°C.
Doe een klein scheutje olijfolie in een koekenpan. Doe de pijnboompitten, fijngehakte knoflookteen en kerstomaatjes erin en laat op het allerzachtste vuur 10 minuten rustig warm worden. Schud de pan af en toe. Snij de olijven in stukjes en doe erbij. Bestrooi de vis aan beide kanten met zout en peper. Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie. Leg de vis erin. Bestrijk de bovenkant met pesto. Giet de inhoud van de koekenpan erover Zet de schaal ± 15 minuten in de oven tot de vis gaar is.
Tip: Lekker met kruimige aardappeltjes en broccoli.