Hoofdgerecht voor 4 personen
Ingrediënten:
800 gr broccoli
275 gr couscous
1 groente bouillonblokje
200 gr feta
blaadjes munt
1 uitje
75 gr amandelen
75 pistache noten
1 blik perzik met 8 halve (of 4 verse)
Sap uit blik (of honing)
1 limoen
Bereiding:
Bereid de couscous zoals op de verpakking in het water met bouillonblokje. Doe de broccoli (in delen) in de keukenmachine en maal fijn zoals de grootte van couscous. Fruit een uitje aan in een grote (wok)pan en voeg de broccoli toe. Bak deze een paar minuutjes en schep dan de couscous er door. Snijd de perziken in stukjes en schep deze door de groene couscous.
Knijp de limoen uit boven de pan en roer een scheutje van het perziksap uit blik er door (of gebruik een kneepje honing). Hak de munt fijn en schep ook door het gerecht. Proef of de couscous goed op smaak is en voeg eventueel nog een snufje peper en zout toe. Schep de noten er door en kruimel de feta er over.